(VIDEO) OVAKO JE "ŽUTI" HARAO ENGLESKOM: Čovek koji bi bio "NEVIN DA NIJE FUDBALER" se setio Prosinečkog!

Autor:

Sport

07.02.2021

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piter Krauč, proslavljeni engleski fudbaler, setio se Roberta Prosinečkog sa kojim je igrao u Portsmutu u sezoni 2001/2002.

RepublikaFoto: Starsport
Robert Prosinečki

Zvaničan Tviter nalog Portsmuta okačio je video legendarnog hrvatskog fudbalera sa utakmica protiv Barnslija kada je Žuti postigao het-trik.

Ovu objavu video je Piter Krauč, penzionisani engleski fudbaler, koji je u sezoni 2001/2002 delio svlačionicu sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde.

Krauč je tada imao svega 20 godina, Prosinečki je bio u veteranskim fudbalskim godinama i na neki način je mentorisao mlade igrače među kojima je bio visoki napadač.

Krauč se veoma dobro seća tih dana i na Tviteru je napisao: "Pre 19 godina! Prosinečki je bio genije. Pričao je engleski kada je trebalo da se napada, a kada je trebalo da se igra odbrana je ćutao"

Piter Krauč ušao je među legende fudbala nakon što je pre deset godina na pitanje jednog novinara "Što bi bio da nisi fudbaler?" mrtav-ladan odgovorio "Bio bih nevin".

 

 

.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading