NAJVEĆA PAUZA U KARIJERI: Ramos napušta Real, da ovo znači kraj za slavnog štopera?

Autor:

Sport

07.02.2021

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serhio Ramoš proživljava pravi pakao!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhio Ramos

Kapiten "kraljevskog kluba" suočen je s najdužom pauzom zbog povrede od kada se profesionalno bavi fudbalom, a uskoro puni 35 godina.

Nema dileme da će operacija kolena imati posledice na telo iskusnog Ramosa, malo je verovatno da će reći "ne" daljem bavljenju fudbalom, međutim, kakve će i koliko ambiciozne ponude za nastavak karijere imati.

Ugovor sa Real Madridom mu ističe na kraju sezone, a pregovori o produžetku saradnje stagniraju. Kapiten navodno traži dvogodišnji produžetak saradnje, dok klub nudi još dodatnih 12 meseci i ne želi da odstupi od toga. Po svemu sudeći, Ramos će proći kao pre njega Raul Blanko i Iker Kasiljas bez popuštanja zbog starih zasluga.

 

 

 

Kao potenicijalni interesanti se pominju Pari Sen Žermen, Mančester junajted, kao i Inter iz Majamija.

Ove sezone su Madriđani bez Ramosa igrali šest puta u Primeri, tri u Ligi šampiona i jednom u Kupu kralja. U tih 10 utakmica pet puta su poraženi. Na prvu prinudnu pauzu Ramos je morao prvo u oktobru, zbog problema s kolenom koji su se nedavno vratili. Potom je pauzirao dobar deo novembra i početak decembra zbog lože, a sada se suočava s najdužim odmorom u karijeri. 

Prema procenama, štoper će biti odsutan sedam nedelja, a videćemo kako će Real igrati bez kapitena posobno sada kada gubi šampionsku trku u Primeri, a sledi i okršaj sa Atalantom u osmini finala Lige šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading