Živković se seli u Primeru!

Autor:

Sport

15.11.2017

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski ''Rekord'' kao udarnu vest plasirao je informaciju da su dva poznata španska kluba zainteresovana za usluge srpskog reprezentativca i aktuelnog fudbalera Benfike.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrija Živković u dresu reprezentacije Srbije

U pitanju su Valensija i Sevilja, a pomenuti izvor navodi da bi klub iz Lisabona mogao da ga pusti u Španiju na pozajmicu do kraja sezone.

Pitanje je koliko je to realna opcija u ovom trenutku, a predstojeća zima pokazaće koliko su pomenuti španski klubovi uporni u nameri da angažuju 21-godišnjeg fudbalera i eventualno otkupe njegov ugovor koji ima sa Benfikom.

U slučaju da Valensija bude konkretnja, Živković bi se našao u ekipi sa saigračem iz reprezentacije Nemanjom Maksimovićem, sa kojim je 2015. postao prvak sveta na ''Mundijalitu'', u dresu našeg U20 nacionalnog tima.

Podsetimo, Živković je po odlasku Slavoljuba Muslina sa klupe ''Orlova'' priključen ''A'' reprezentaciji Srbije i u pobedi nad Kinom prošlog petka bio je asistent Mitroviću zakonačnih 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading