NEMA ŠALE SA SRBINOM: Matić KAZNIO kapitena Mančester junajteda zbog VELIKOG propusta!

Autor:

Sport

05.02.2021

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična hemija vlada u Mančester junajtedu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić

Kapiten kluba sa Old Traforda, Hari Megvajer, otkrio je interesantnu priču u kojoj glavnu ulogu ima srpski fudbaler Nemanja Matić.

Ole Gunar Solskjer je Matiću dao zaduženje da kažnjava saigrače u slučaju određenih disciplinskoh propusta. Srbin je ovaj posao ozbiljno shvatio, a na svojoj koži to je osetio upravo Megvajer.

- Možda nekom zvuči ludo, ali da, Nemanja me je kaznio. Korišćenje telefona je zabranjeno. U teretani i ispred nje nije dozvoljeno držanje telefona, a ja sam ga imao uz sebe kada sam ispred uzimao obuću. Matić me je kaznio finansijski, a meni to stvarno nije predstavljalo problem. Platio sam taj propust - objasnio je Megvajer u razgovoru za podkast Junajteda, a prenosi "Dejli mejl".

RepublikaFoto: Starsport
Hari Megvajer

Pouzdani defanzivac Mančestera je zatim objasnio da se cenovnik kazni razlikuje u zavisnosti od težine prekršaja i trenutka u kojem se dogodio, kao i da je najveća "globa" rezervisana za dan u kojem se odigravaju utakmice "đavola".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

06.02.2021 04:15

Ko bi drugi bio pandur do Srbin?