(VIDEO) HOSPITALIZUJTE MANIJAKA: Besramno ponašanje Kirjosa, Novaka bi zbog ovoga IZBACILI iz tenisa!

Autor:

Sport

05.02.2021

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema njemu pomoći.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos

Nik Kirjos je još jednom je pokazao da mu je veoma teško da kontroliše svoje ponašanje na teniskom terenu. On je u četvrtfinalu sa Bornom Ćorićem, u kojem je poražen sa 6:3, 6:4, imao ispad u devetom gemu drugog seta kada je u naletu frustracije polomio reket, kojeg je nedugo kasnije zafrljačio na tribine.

Za psovanje tokom gema je dobio prvu opomenu, a kada se na nju nije ni osvrnuo, nego je reket polomio i besno ga bacio na tribine "1573 arene", sudija ga je kaznio oduzimanjem narednog poena. Pitamo se kako bi Novak Đoković prošao sa ovakvim ponašanjem... Odgovor i sami znate!

Očigledno je da je 25-godišnji Australijanac bio iznerviran zbog povrede kolena, na koju se požalio na samom početku meča.

Zbog toga mu je bila ukazana medicinska pomoć.

- Ne mogu da serviram bez bola. Kada doskočim, osećam se nestabilno. Odigraću verovatno još samo gem. Serviram 170 umesto 220 kilometara na sat - požalio se Nik fizioterapeutu tokom tretmana.

 

 

Njemu je ovo bio prvi turnir posle skoro godinu dana pauze. U sredu je takođe bio akter incidenta na meču sa Harijem Burčijerom, nije želeo da nastavi meč jer je bio iznerviran odlukom sudije o prekoračenju vremena između dva servisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading