MARIN PONOVO U ZVEZDI? Njegov dolazak je osujetio POVRATAK KAPITENA!

Autor:

Sport

05.02.2021

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na spomen imena Marka Marina "Delije" polude, a vest da će uskoro postati slobodan igrač raspalila je maštu navijača!

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marin

Bivši kapiten Zvezde je otišao u Džedu za oko 2.25 miliona evra, ali nije ispunio očekivanja bogatih vlasnika, pa zbog toga novi direktor kluba želi da ga se reši mnogo pre isteka ugovorne obaveze.

A, kako su vesti primili na "Marakani"...

Prelazni rok u Srbiji završava 5. februara, ali kako javlja "Mondo" na "Marakani" nisu razmatrali povratak Marina, i da je na tu priču stavljena tačka onoga trenutka kada je dogovoren dolazak Filipa Falka iz Lećea.

 

- Da se ja pitam, Marin bi ostao u Zvezdi do kraja karijere...- rekao je Zvezdan Terzić posle drugog uzastopnog plasmana u Ligu šampiona.

Marin je krenuo svojim putem, Zvezda opet sasvim drugim sa Stankovićem, pa u ovom trenutku ne deluje da će se ukrstiti, kao što je to bilo u leto 2018. godine.

Stanković već ima formiran tim, tako je prosto nemoguće da će Zvezda uopšte razmatrati Marina kao rešenje, ali neće biti potpuno iznenađenje ako se priča otvori na leto...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
cz

05.02.2021 14:06

neeeeeeeeee