NAJAVA SPEKTAKULARNOG PROLEĆA: Moćan TRIO dolazi na "Marakanu"!

Autor:

Sport

04.02.2021

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slatke muke.

RepublikaFoto: Starsport
Foto: ilustracije

Sve bolja situacija je u taboru Milana pred odlučujuće okršaje koji ih očekuju ove sezone. Trener "rosonera" Stefano Pioli uskoro će moći da računa na trio koji će značajno pojačati konkurenciju u timu uoči borbi na dva fronta - italijansko prvenstvo i Liga Evrope.

Naime, italijanski stručnjak će naredna dva meča u Seriji A iskoristiti da u ritam potpuno vrati Hakana Čalhanoglua, Simona Kjera i Ismaila Benasera, s obzirom da se radi o rivalima koji na papiru ne bi trebali da predstavljaju problem za sedmostrukog prvaka Evrope (Krotone kod kuće, Specija u gostima). 

Velikanu sa "San Sira" je sigurno nedostajala kreacija Turčina na poziciji ofanzivnog veziste, dok bi iskusni danski defanzivac, koji je igrao sjajno tokom jeseni, vratio čvrstinu i sigurnost poslednjoj liniji tima. Što se tiče Benasera, njegov povratak na teren usloviće selidbu na klupu velikog letnjeg pojačanja iz Breše Sandra Tonalija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvo zglob, pa korona - Čalhanoglu konačno spreman da se vrati u tim velikana

Sve u svemu, Pioli bi lako mogao da računa na kompletan tim uoči dvomeča sa Crvenom zvezdom u 1/16 finala Lige Evrope. Prva utakmica je zakazana za 18. februar na stadionu "Rajko Mitić", a revanš se igra u "gradu mode" nedelju dana kasnije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading