RADONJIĆ VEĆ ZALUDEO NEMCE: Trener Herte BACA SRBINA U VATRU!

Autor:

Sport

03.02.2021

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić će provesti šest meseci na pozajmici Herti iz Berlina, a brzonogi ofanzivac je već impresionirao ključnog čoveka!

Nemanja Radonjić

Trener Herte Pal Dardai zadovoljan je onim što je video već na prvom treningu srpskog reprezentativca u Nemačkoj, pa bi Radonjić mogao da debituje već u petak protiv Bajerna!

- Prvi utisci su pozitivni. Samijev karakter će nam pomoći u svlačionici, a Nemanja me je zaista impresionirao brzinom. Obojica su naporno radil- rekao je Dardai.

Nemački "Bild" se poziva na francuski "Provans" i kredibilitet njihovog novinara koji je napozvaniji za dešavanja vezana za Olimpik iz Marseja.

 

- Radonjić je veoma brz, sjajan dribler. Možda nekad dribla i previše, nekada previdi saigrača- piše "Provans" koji je najpozvaniji za pisanje o Olimpiku iz Marseja.

Pored brzine jednu Radonjićevu karakteristiku posebno hvali.

- Ima sjajan mentalitet. Zna kakav je pritisak navijača u Marselju. I ako mu nešto ne uspe pokušaće opet- dodaje francuski novinar uz uverenje da bi Radonjić mogao da pomogne Herti već u petak kada u Berlin stiže Bajern.

- Trener samo treba da mu ulije samopouzdanje. Njegov provokativan stil igre i brzina bi, ako ih budete koristili kako treba, mogli da uzburkaju vode u Bundesligi- uz opasku da je Radonjićš "stvoren" za nemački fudbal, ali moraće to da dokaže na terenu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading