BLAMAŽA JEDVA IZBEGNUTA: Holand PETOM spasio Dortmund!

Autor:

Sport

02.02.2021

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Borusije Dortmund savladali su u osmini finala Kupa Nemačke drugoligaša Paderborn sa 3:2 posle produžetaka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Erling Holand

Delovalo je da će "milioneri" lako izaći na kraj sa drugolišem, međutim, poslednjih 10 minuta regularnog dela bili su neočekivani za njih.

Domaći su već u 16. minutu imali lepu prednost, posle golova Džana i Sanča. Dugo je taj rezultat bio na snazi, sve do 79. minuta kada je gol postigao Justvan. U nadoknadi vremena je tek bilo zanimljivo. Prvo je u 95. minutu VAR poništio gol Dortmundu, da bi Ovusu iz penala u osmom minutu nadoknade uveo meč u produžetke.

Na sceni je tad morao da stupi Erling Holand, koji je u petom minutu prvog produžetka pogodio za, ispostaviće se, konačnih 3:2.

Plasman u četvrfinale Kupa Nemačke obezbedio je i Verder koji je na svom terenu bio bolji od Grojter Firta sa 2:0. Ranije u utorak, fudbaleri Rot Vajs Esena, nemačkog četvoroligaša, napravili su veliko iznenađenje pošto su posle produžetaka pobedili Bajer Leverkuzen sa 2:1, dok je Holštaj Kil bio bolji od Darmštata posle penala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading