LUDNICA PO KIŠI: Arsenal sa dva igrača manje izgubio od Vulvsa, Šefild PREOKRETOM srušio VBA!

Autor:

Sport

02.02.2021

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vulverhemptona i Šefilda upisali su trijumfe u prvim mečevima 22. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Vulverhemptona slave golčinu Žoaa Mutinja

Vulvsi su na svom terenu posle preokreta bili bolji od Arsenala rezultatom 2:1. Na Molinou smo gledali ludu utakmicu, koju su Tobdžije završile sa čak dva igrača manje.

Već u drugom minutu Saka je pogodtio stativu, a nekoliko minuta kasnije gol mu je poništen zbog ofsajda nakon konsultacije VAR tehnologije. Ipak, uspeo je Arsenal da stigne do vođstva, a pogodio je zaboravljeni Nikolas Pepe u 32. minutu.

Najbitniji momenat utakmice dogodio se u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena, David Luiz je kao poslednji igrač odbrane povukao i faulirao Vilijana Žozea, a sudija Poson mu je pokazao direktan crveni karton i dosudio jedanaesterac za domaćina. Neveš je preuzeo odgovornost i preciznim udarcem savladao Lena.

Vulverhempton je u drugom poluvremenu imao daleko više loptu u svom posedu, dok je Arsenal pokušavao iz kontra napada. Domaćin je poveo na samom startu drugog dela posle NEVEROVATNE GOLČINE Žoaa Mutinja. Gosti iz Severnog Londona su u 72. minutu ostali i bez golmana Lena koji je izleteo van šesnaesterca i na komičan način intervenirsao rukom, pa mu je Poson poslao u svlačionicu. Napadao je Vulverhempton do samog kraja, ali nije mogao do novog gola. Arsenal je imao jedan opasan napad, mogao je da kazni promašaje Santovog tima, ali nije uspeo, pa su Vulvsi odneli sva tri boda.

Vulverhempton je ovim trijumfom stigao na 13. mesto i ima 26 bodova, dok je Arsenal 10. sa 31. poenom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Velika borba vodila se u Šefildu

Šefild junajted je na svom terenu posle preokreta savladao VBA sa 2:1 u meču dva najgora tima Premijer lige.

Gosti sa Hotornsa poveli su golom Meta Filipsa u 41. minutu. Ipak, u nastavku meča domaćin stiže do preokreta i važne pobede.

Prvo je na 1:1 izjednačio Bogl na startu drugih 45 minuta. Pobedu Šefildu doneo je legenda kluba Bili Šarp u 73. minutu. Bane Ivanović nije ulazio igru za ekipu Sema Olerdajsa.

Šefild je ostao na dnu tabele i ima 11 bodova, dok je VBA pretposlednji sa samo bodom viška.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading