UNIŠTIĆE MU KARIJERU: Mitrović ZAVRŠIO misiju u Fulamu!

Autor:

Sport

01.02.2021

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teški dani za Srbina.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović je proteklog vikenda posle dugo vremena zaigrao u prvoj postavi Fulama u Premijer ligi i uspeo je da upiše asistenciju u remiju sa VBA.

Ipak, i pored toga na Krejven kotidžu čini se više ne veruju u srpskog napadača. Fulam do isteka prelaznog roka, u narednih nekoliko sati, želi da dovede novog napadača, a izbor je pao na njih dvojicu.

Glavna meta je špic Bordoa Džoš Maja (22). On ima dvojno državljanstvo, Nigerije i Engleske, a pre odlaska u Francusku nosio je dres Sanderlenda. Maja je visok 181 centimetar i kao najveći kvalitet mu se ističe brzina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maja u duelu sa PSŽ-om

Pored Maje kandidat za novog napadača Fulama je fudbaler Bornmuta Džošua King. Norveški reprezentativac već dugo godina sa uspehom nastupa za tim sa Vitalitija. Za razliku od Maje, on može da igra i na nekoliko drugih pozicija u veznom redu, što bi mogao da mu bude plus kada Fulam bude birao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džošua King

Ukoliko neko od njih dvojice pojača Fulam do kraja dana, to zasigurno znači još manje minuta i šanse za Aleksandra Mitrovića, koji se več duže vreme nalazi u nemilosti menadžera Kotidžersa Skota Parkera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading