(FOTO) NAJVEĆE POJAČANJE U ISTORIJI KLUBA: Neven Subotić POTPISAO!

Autor:

Sport

01.02.2021

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada i zvanično!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Subotić u dresu Union Berlina

Posle kratke epizone u turskom Denizliju, Neven Subotić potpisao je ugovor sa austrijskim Altahom do kraja sezone. Iskusni srpski internacionalc u nastavku takmičarske godine pokušati da pomogne bundesligašu da izbegne ispadanje iz elite.

- Za mene, Altah je pravi klub, naročito u pogledu kvaliteta ljudstva koje je ovde prisutno. Imao sam vrlo zadovoljavajuće razgovore sa Kristijanom Mekelom i trenerom Aleksom Pastorom koji su me ubedili da ću uživati ovde. Moj posao je da preuzmem odgovornost , da napravim organizaciju i dam doprinos naročito u pogledu uticaja na razvoj mladih fudbalera- objasnio je Subotić.

Sportski direktor Kristijan Mekel nije mogao da sakrije zadovoljstvo zbog dovođenja ovako zvučnog pojačanja.

 

- Sa Nevenom Subotićem dobili smo defanzivca koji je godinama važio za jednog od najkvalitetnijih na nivou Evrope. Njegova odluka da dođe kod nas je vrlo snažan pokazatelj da radimo kvalitetan posao. Njegovo iskustvo i kvalitet predstavljaće nam ozbiljnu podršku u borbi za opstanak. I na terenu i van njega, on će biti sjajno pojačanje za klub- rekao je sportski direktor Altaha.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading