ORLIĆI SAMOUVERENI: Možemo da završimo kvalifikacije bez poraza

Autor:

Sport

14.11.2017

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler mlade reprezentacije Srbije Aleksandar Lutovac izjavio je da "orlići" imaju kvalitet da bez poraza završe kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2019. godine.

RepublikaFoto: youtube.com/NetworkingANDmore
Slavlje mladih fudbalera Srbije

Mlada selekcija Srbije pobedila je u Jerevanu domaću Jermeniju sa 1:0, golom Lutovca u 53. minutu. Naša selekcija se nalazi na prvom mestu na tabeli sa svih pet pobeda.

- Ovakve utakmice su najteže jer smo na papiru favoriti. Posle teškog meča u Austriji došli smo potrošeni i najbitnije je da smo osvojili bodove. Ova reprezentacija ima kvalitet da prodje grupu neporažena, nadam se da ce tako i biti - rekao je Lutovac.

Reprezentativac Danilo Pantić rekao je da je ekipa pobedila u važnoj utakmici, poslednjoj u ovoj godini.

- Imali smo šanse koje nismo iskoristili, na kraju se sve dobro završilo. Ima još bodova u igri, ali smo napravili dobar posao. Mislim da će samopozdanje da raste i ne bih da zvučim euforično, ali igramo tri meča kući i dva na strani do kraja i zašto da ne ostvarimo maksimalan učinak -  naveo je fudbaler Partizana.

Golman Boris Radunović rekao je da bi voleo da ekipa nastavi niz dobrih rezultata.

- Moramo što pre da se okrenemo narednim mečevima i u velikom stilu da odemo na prvenstvo u Italiju. Ova gostovanja su uvek nezgodna jer su tereni veoma teški. Moram da pohvalim saigrače jer su smogli snage da preskoče i ovu prepreku, a drago mi je što sam i ja dao doprinos - rekao je Radunović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading