SKANDALOZNA IZJAVA MARADONINOG DOKTORA: Debeli će jeb*no da umre!

Autor: Republika

Sport

01.02.2021

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lični lekar pokojnog Dijega Armanda Maradone, Leopoldo Luke, na skandalozan način je govorio o svom pacijentu, koji je preminuo 25. novembra prošle godine

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Leopoldo Luke i Dijego Maradona

Dijego Maradona je umro pre puna tri meseca, ali i dalje nisu poznate sve okolnosti oko njegove smrti, posebno zbog sumnjivog lekara Leopolda Lukea i medicinske sestre.

Lični doktor legendarnog Argentinca priveden je na informativni razgovor, oduzeti su mu telefoni i kompjuterska oprema, pošto se sumnjalo da je kriv za smrt Maradona. Potom je otkriveno da je falsifikovao njegov potpis, a sada se pojavljuju novi detalji.

Argentinski portal "Infobae", koji se sve vreme bavi Maradoninom smrću, objavio je poruke i telefonske razgovore Leopolda Lukea neposredno pre nego što nas je "El Pibe" Napustio.

- Čini se da mu je srce stalo, debeli će jeb*no da umre... Ne znam šta je radio, dolazim tamo - kazao je Leopoldo Luke preko telefona, čime su pojačane priče da je Maradona bio veoma loše i da je morao da bude u bolnici, a ne na kućnom lečenju nakon operacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading