EKSKLUZIVNO NEMANJA RADONJIĆ O PAKLU U KAMPU MARSELJA: Soba se tresla od topovskih udara!

Autor:

Sport

01.02.2021

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Radonjić (24) izvukao je živu glavu u Marselju! Naš fudbaler se u trening-kampu kluba sa juga Francuske našao u paklu koji su napravili navijači kada su ga zapalili pri pokušaju da uđu u njega nezadovoljni zbog četiri poraza u nizu.

Nemanja Radonjić

Da situacija nije bila nimalo naivna po sve u trenutno osmoj ekipi u Ligi 1, reprezentativac Srbije otkriva u ekskluzivnom razgovoru za Srpski telegraf samo dan nakon nemilih scena.

PRIČAO U DAHU

- Bio sam u sobi tokom popodnevnog odmora i oko dva, pola tri čuo sam zvuk kao da neko pušta vatromet. Bilo je strašno jer su se čuli zvuci topovskih udara. Soba mi se tresla od njih. Prišao sam prozoru, otvorio ga i video desetak navijača ispod njega. Vratio sam se u sobu i krenuo da izlazim na drugu stranu - otkrio nam je u dahu Radonja šta je sve doživeo, ali je pravi pakao tek tu počeo:

- Tek tada sam video da sve gori. Sve je bilo zapaljeno, a na poljani oko kampa se okupio veliki broj ljudi. Nadležni su nam rekli da ostanemo u sobama dok se ne smiri sve. Tek oko pola sedam uveče su nas izveli iz kampa.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen

Koliko je situacija bila ozbiljna, najbolje svedoče brojke sumirane u nedelju ujutro. Policija je objavila da je povređeno sedam policajaca u sukobu sa huliganima, od kojih je 25 najbrutalnijih privedeno. Takođe, kako je saopštio klub, lupanjem inventara i paljenjem pričinjena je materijalna šteta od nekoliko stotina hiljada evra. Zbog toga su iz Marselja najoštrije osudili napad i konstatovali da je on "neprihvatljiv i neodgovoran" i da je "ugrozio živote prisutnih".

RepublikaFoto: Tanjug/AP

BRŽI OD FIĆE

Ipak, naš reprezentativac je izrazio nadu da će se sve brzo smiriti, a ekipa vratiti na pravi kolosek. Zato se u razgovoru za naš list osvrnuo i na svoje partije u Marselju. On je pre nekoliko dana dao gol Monaku u porazu sa 3:1 i to tako što je projurio pored čuvara. Prema pisanju francuskih medija Radonjić je postigao brzinu od 37 kilometara na čas, zbog čega su ga uporedili sa Juseinom Boltom. Međutim, Nemanja kaže da mu više prija poređenje koje prave njegovi prijatelji.

 

- Ovo mi je lični rekord po brzini, pre toga je bio 35 km/h, koje sam postigao protiv Kelna dok sam igrao u Zvezdi. Drugari se šale sa mnom da trčim toliko brzo da sam brži od automobila fiće - kaže Radonja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading