BARSA U KLIN, MESI U PLOČU! Afera MESIGEJT trese Španiju, Argentinac povlači RADIKALAN potez!

Autor:

Sport

31.01.2021

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura na Pirinejima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Proslavljeni as Barselone Leo Mesi

Španski "Mundo Deportivo" objavio je u nedelju ujutru detalje ugovora koji je Leo Mesi parafirao sa Barselonom 2017. godine, a strasti na Pirinejima se ne smiruju.

Katalonski klub je izdao zvanično saopštenje povodom "afere Mesigejt" u kome se ograđuje od pisanja španskog lista i demantuje da mu je doturio informacije.

FK Barselona kategorički odbacuje bilo kakvu odgovornost u vezi sa objavljivanjem profesionalnog ugovora igrača sa klubom. Žalimo zbog informacije koja je objavljena u listu Mundo Deportivo o koja se odnosi na ugovor potpisan između Barselone i igrača Lionela Mesija, s obzirom da se radi o poverljivom dokumentu koji se čuva na osnovu poverenja o tajnosti između dve strane - naveli su iz velikana sa "Nou Kampa" i dodali:

Barselona će preduzeti sve akcije protiv lista Mundo Deportivo, zbog štete koja je naneta i koja je prouzrokovana ovjavljivanjem vesti. Barselona izražava aprolutnu podršku Lionelu Mesiju, posebno u smislu toga što je pokušan da se naruši njegov imidž i našteti odnosima sa klubom u kom je radio i postao najbolji igrač sveta u istoriji fudbala.

Takođe, javnost na Iberijskom poluostrvu izveštava kako je Argentinac spreman da pokrene tužbe protiv "Mundo Deportiva", ali i čelnika "blaugrane", s obzirom da su uz dvoje službenika, samo još tri lica, bivši predsednik Đozep Marija Bartomeu, Oskar Grau i Karles Tuskets znali sve detalje ugovora.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading