JOVIĆ JE NAJBOLJI ŠPIC SA KOJIM SAM IGRAO: Šta će reći u Madridu? Luki stigla MOĆNA podrška od saigrača!

Autor:

Sport

30.01.2021

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni fudbaler bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje fudbalera Ajntrahta Luke Jovića, Filipa Kostića i Sebastijana Rodea

Fudbaler Ajntrahta Filip Kostić izjavio je da će povratak Luke Jovića u Frankfurt biti veliko pojačanje za bundesligaša jer je Srbin "najbolji napadač sa kojim je do sada igrao".

Luka i ja se razumemo pogledom, jer nijedan od nas ne priča mnogo, pogotovo na terenu. Znam u svakom trenutku gde se kreće i gde treba da mu pošaljem loptu. On je vrhunski napadač, najbolji sa kojim sam ikad igrao - rekao je Kostić nemačkim medijima, uz konstataciju da njih dvojica provode dosta vremena zajedno:

Ranije smo više izlazili u restorane, a sada mnogo više se družimo na stadionu, od doručka, preko treninga na terenu do teretane. Naravno da sam veoma srećan što se Luka vratio - zaključio je Kostić.

Podsetimo, Jović se ove zime vratio među frankfurtske "orlove" na šestomesečnu pozajmicu iz Real Madrida gde se nije proslavio u minulih godinu i po dana, a na prva dva meča u šampionatu Nemačke ekspresno je postigao tri gola (dva Šalkeu i jedan Arminiji).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading