TURNEJA ZA ZABORAV: Srbija se vraća bez IJEDNOG GOLA!

Autor:

Sport

29.01.2021

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je 0:0 protiv Paname.

RepublikaFoto: fss.rs
Srbija - Panama

Kao i protiv Dominikanske Republike, ni na ovoj utakmici nije bilo golova.

Tako je završena turneja fudbalske reprezentacije Srbije, za koju su igrali samo igrači iz Superlige Srbije i koju je vodio mladi selektor Ilija Stolica.

Stolica je napravio pet promena u odnosu na meč sa Dominikanskom Republikom, ali ni to nije pomoglo našoj reprezentaciji.

Panama: Meija - Palasios, Ramos, Miler, Vense - Grifit, Akosta, Janis (od 89. Vega), Muriljo (od 87. Rodrigez) - Dijas (od 69. Penalba), Katui (od 82. Žean).

 

Srbija: Popović - Andrejević, Gajić, Stojković, Urošević (od 61. Jevremović) - Radin (od 61. Vlalukin), Tufegdžić (od 45. Čović), Birmančević - Nišić (od 61. Pejić), Vukadinović, Lukić (od 72. Aleksić)

Panama je u uvodnih 10. minuta imala dve dobre šanse, pošto su pokušavali Janis u trećem i Dijas u desetom minutu. Jedan udarac otišao je pored gola, drugi je izblokiran.

Srbija nije imala šansu u prvom poluvremenu, samo dva dosta neprecizna udarca pored gola.

Ništa nije bilo bolje ni u drugom poluvremenu i može se reći da se Srbija na kraju izvukla, pošto je Aleksandar Popović odbranio nekoliko šuteva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mix

29.01.2021 15:19

Ipak nisu izgubili i ne treba momke podcenjivati. A i igrali su beZveze,pa imaju kao neko opravdanje...Nisu te tamo selekcije za podcenjivanje a nasa ekipa je sastavljena "S brda-s dola"!