ŠTA ĆE REĆI VIDIĆ?! Srbin U KLINČU SA LEGENDOM KLUBA, mukama nikad kraja!

Autor:

Sport

28.01.2021

16:20 >> 16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Crveni đavoli" poraženi su od Šefila u prošlom kolu Premijer lige, što nije lepo leglo mnogim legendama kluba.

Vidićev svojevremeni partner u odbrani Junajteda osuo je paljbu po Nemanji Matiću

Taman kada je delovalo kao da Mančester junajted zaista ima priliku da osvoji titulu posle dugih i mukotrpnih devet godina, ekipa Olea Gunara Solskjera saplela se na najlakšoj mogućoj prepreci.

Ne samo da je Šefild junajted zakucan za dno Premijer lige, već četa Krisa Vajldera i i zgleda kao tim koji nema šta da traži u eliti, osim kada igraju protiv Junajteda, naravno.

Norvežanin je nekako dopustio poraz od 2:1 iako ove sezone njegov tim ima reputaciju preokrete, a onda je so na rano posuo Mančester siti pobedom od 5:0 nad VBA i izbinjanjem na prvom mesto na tabeli.

Zbog toga je očekivano besan bio legendardni Rio Ferdinand, polovina jednog od najboljih centarhalfskih tandema u istoriji sa Nemanjom Vidićem, koji je u jednoj analitičkoj emisiji osuo paljbu ne samo po Solskjeru, nego i po njegovim izabranicima, pa je čak i našeg Nemanju Matića opako "dokačio".

Prošle nedelje prikazali su izuzetnu igru protiv Liverpula i imali sjajan učinak, a onda je usledio pad protiv fenjeraša. Junajted nekad izgleda potpuno beživotno i slabo – izjavio je Rio Ferdinand.

Legenda “crvenog” dela Mančestera dotakla se i Nemanje Matića.

Rašford i Marsijal su bili nevidljivi. Nisu uradili ništa. Takođe, izostala je reakcija u defanzivi. Marsijal je ranije trčao u odbranu, a sad rival razmeni nekoliko dodavanja dok se on još vraća nazad. Nedostaje mu intenzitet, isto je i sa Matićem. Trebalo bi da pokažu reakciju, da uđu u duel i uzmu loptu, a ne da drže ruke na leđima što ja mrzim. Marsijale, molim te trči za protivnikom, startuj na loptu. Gospodine Matiću, molim vas uđite u duel i utičite na igru… I ne radi se samo o njima, mogao bih da izdvojim još nekoliko pojedinaca poput De Hee – zaključio je Rio Ferdinand.

 

 

 

Neće se predati Junajted, ali Siti sada zauzima pol poziciju, pa se nadamo da će u nastavku sezone Matić i ekipa uspesti da vrate Junajted na visine odakle su pali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading