BOAĆIJEVO PRIZNANJE ODJEKNULO: Zašto je OPROSTIO Zvezdi 250.000 evra?

Autor:

Sport

27.01.2021

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći igraće do leta za danski klub Vejle, sa kojim je potpisao kratkoročnu saradnju, na pet meseci.

RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći

Boaći je u sredu prošao lekarske preglede u novom klubu koji mu je ponudio i opciju produžetka saradnje na tri godine, ako napadač na leto ne bude našao bolje "uhlebljenje".

Navodno, Boaći i dalje čeka poziv od nekog arapskog kluba, bilo je spekulacija o nekom takvom transferu još dok je bio u Zvezdi, a odlazak prema arapskim novcem je i dalje aktuelan kod Boaćija.

On je, podsetimo, oprostio Zvezdi 250.000 evra, a medijima u svojoj zemlji je pojasnio zbog čega se odrekao tolikog novca.

 

- Da, tačno je da sam im ostavio taj novac. Crvena zvezda je moja kuća, a ovo je trenutak da se klubu odužim za priliku koju mi je pružio. Na tome sam veoma zahvalan Zvezdi - rekao je Boaći, i zbog ovih reči će, sasvim sigurno, još više porasti u očima zvezdaša.

Popularni Boćko je 2017. godine iz italijanskog drugoligaša Latine stigao među crveno-bele, kojima je doneo lep novac od transfera u kineski Đijangsu. Kao što je poznato, posle samo šest meseci se iz Kine vratio u Zvezdu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading