SMS BEZ POLUFINALA: Atalanta NOKAUTIRALA Lacio sa 10 igrača!

Autor:

Sport

27.01.2021

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Atalante savladali su Lacio u četvrtfinalu Kupa Italije rezultatom 3:2 i tako se revanširali poraz iz prošle sezone!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Atalanta - Lacio

Atalanta je gotovo čitavo drugo poluvreme igrala sa igračem manje, Palomina jen dobio crveni karton u 53. minutu. To se dogodilo pri rezultatu 2:2, a sve četiri gola postignuta su u prvih 37 minuta. Domaće je u vođstvo doveo Đimšiti u sedmom minutu. Izjednačenje je usledilo 10 minuta kasnije kada je strelac za nebesko plave bio Vedad Murići.

Lacio dolazi do preokreta u 34. minutu a strelac je bio Aćerbi. Slavlje Rimljana trajalo je samo tri minuta, pošto je Malinovski u 37. minutu doneo izjednačenje. A onda se Laciju od 53. minuta ukazala velika prilika, pošto je stekao prednost igrača više. Ali samo četiri minuta od crvenog kartona Atalanta dolazi do preokreta. Mirančuk je strelac.

 

Očekivano Lacio je uzeo loptu, dominirao u posedu, ali to je bila jalova inicijativa, Atalanta je mogla da stavi tačku na meč kada dobila penal, ali je Duan Zapata očajno šutirao sa 11 metara i Pepe Reina je lako uhvatio taj udarac. Ipak, na sreću ekipe Đan Pijera Gasperinija, Lacio nije uspeo da kazni taj promašaj i ekipa iz Bergama se plasirala u polufinale.

Rival Atalanti u polufinalu Kupa biće pobednik duela Napoli – Specija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading