JURNJAVA ZA ITALIJANOM OGOLILA CRVENO-BELE: Zvezdo, gde su ti novci?

Autor:

Sport

27.01.2021

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle odličnog iskustva sa Dijegom Falčinelijem, koji je, kao prvi Italijan u istoriji Crvene zvezde, postigao devet golova na 20 utakmica, crveno-beli su se ponovo okrenuli ka Apeninima i Seriji B. Ovoga puta meta je ofanzivni vezista Lećea Filipo Falko (28), ali trostruki uzastopni šampion Srbije ne može da ga dovede zbog nepoverenja italijanskog drugoligaša oko isplate novca!

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić

Naime, nije sporna cena transfera od 1.200.000, plus 300.000 evra kroz bonuse, i ona je odavno dogovorena.

OPRAVDANO NEPOVERENJE

Ipak, uprava žuto-crvenih je tražila bankarske garancije da bi bila sigurna da će dobiti mesečno od 600.000 evra, ali s Marakane je stigao negativan odgovor po tom pitanju. Za ovakav potez čelnici kluba sa stadiona Via del Mare su se odlučili jer znaju da je bivši prvak Evrope i sveta imao problema oko isplate pojačanja, kao i da su mnogo puta pokrenute tužbe na štetu kluba zbog neisplaćenih zarada.

Povodom celokupne situacije oko transfera, Srpski telegraf je pozvao generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića za komentar jer je u decembru prošle godine izjavio da je u klub uneto 130.000.000 evra od njegovog dolaska.

RepublikaFoto: Starsport

GLUVI TELEFONI

- Navedite mi jedan klub u Evropi koji nije u finansijskim problemima zbog koronavirusa. Niste me pitali ni da li želimo i možemo da dovedemo Falka zbog broja stranaca koje imamo. Nemate pojma o ekonomiji i ne mogu sa vama da polemišem na tu temu - rekao je čelnik crveno-belih.

Ostaje nejasno zašto Zvezdan Terzić negira da je šampion Srbije zainteresovan za Falka jer je njegov najbliži saradnik Mitar Mrkela na pripremama u Turskoj pre pet dana priznao da se nada da će Italijan obući crveno-beli dres. Na Marakani se očigledno igraju gluvih telefona.

- Falko je odličan igrač, igrao je Seriju A prošle sezone, imao je zapaženu rolu. Nema kluba u Srbiji koji ga ne želi. Crvena zvezda ga želi i nadamo se da će potpisati - istakao je tada sportski direktor šampiona Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aboubakar Oumarou

27.01.2021 06:14

Zvezda je i dalje dužna preko 60 miliona evra. Ni jedan jedini evro nije vraćen. Sve će to jednog dana izaći na videlo kad aktuelno rukovodstvo napusti klub...

Boystar

27.01.2021 06:24

Očigledno da Terzić ne govori istinu. Ako se zaradio toliki novac, isplati tih tričavih 1,5 milion i začepi im usta...