Milioni su na dohvat ruke: Reprezentativac Srbije DOBIO UNOSNU PONUDU, ultra-talenat na prekretnici!

Autor:

Sport

26.01.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška odluka nalazi se pred jednim od najboljih "Orlova" u tekućoj sezoni.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Vlahović (levo) u pregovorima je oko novog ugovora sa Fiorentinom

Dušan Vlahović, momak koji od početka takmičarske godine u dresu Fiorentine ima devet golova na 18 utakmica, dobio je ponudu od kluba da potpiše novi ugovor.

Forma, godine, i potencijal koji zrači iz bivšeg špica Partizana savršena je kombinacija za "Viole", pa Ćezare Prandeli od uprave zahteva da što pre Srbina obavežu na još duži ugovor nego aktuelni, koji mu već traje do 2023. 

Mladi napadač će sa porodicom i agentom sada morati da odluči da li svoju dugoročnu budćnost vidi u Firenci, pošto je u suprotnom red za njegov potpis poprilično dugačak. 

Veran je klubu, pa je njegova izjava za medije o eventualnom transferu melem za uši uprave "Viola".

Fudbaler sam Fiorentine i razmišljam samo o njoj, a moj agent razgovara o produžetku ugovora. Volim Firencu, volim Fiorentinu, dakle zašto da ne - istakao je on.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vlahović ističe da je među "Violama" veoma zadovoljan

Impresionirao je sve na "čizmi", pa su i Milan, i Inter, i Juventus, kao i mnogi drugi, već slali skaute da vide šta Vlahović ima da ponudi, ali bi pravi korak za njegov razvoj verovatno bio ostanak u Fiorentini, gde će dobijati adekvatnu minutažu.

 

 

 

Zov miliona evropskih velikana uvek je teško odbiti, tako da ćemo videti šta će do kraja prelaznog roka odlučiti Dušan Vlahović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading