KAKAV GEST NOVOG SELEKTORA: Srbija na NOGAMA zbog Piksija!

Autor:

Sport

26.01.2021

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procureli i detalji.

RepublikaFoto: Starsport
Na korak od klupe Srbije - Dragan Stojković Piksi

Dragan Stojković Piksi nalazi se blizu dogovora sa FSS oko preuzimanja mesta selektora "orlova", a taj aranžman podrazumeva da se legendarni as naše zemlje odrekne ozbiljnih primanja koja mu sleduju po slovu ugovora sa kineskim velikanom Gvangžu R&F.

Naime, prema pisanju "Sportkluba", Kinezi Piksiju duguju 3,5 miliona evra za poslednju godinu saradnje koja je raskinuta pre vremena, još januara 2020. godine. On bi trebalo da postigne sporazum sa klubom kojim bi prihodovao dva miliona evropskih novčanica, dok bi se ostatka sume odrekao.

Sa druge strane, fudbalski savez teško da mu može ponuditi više od milion evra godišnje, a spekuliše se i o cifri od 500.000. To znači da bi Stojković bio u "minusu", ali u kalkulaciju svakako treba uključiti i patriotizam, kao i želju da se sa "orlovima" plasira na Mundijal.

Podsetimo, Ljubiša Tumbaković je smenjen sa mesta selektora, nakon eliminacije od Škotske u finalu baraža, a glavni rival u borbi za odlazak u Katar Srbiji će biti evropski šampion Portugal.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading