ŠOU U TURSKOJ: Stanojević POBESNEO na Stojkovića, golman Partizana ODBRUSIO - ceo život ću TO da radim!

Autor:

Sport

25.01.2021

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pobede nad Ukrajincima.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević i Vladimir Stojković

Fudbaleri Partizana pobedili su ukrajinsku Desnu na pripremama u Turskoj, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan izdanjem svojih izabranika. On je poručio da je važno to što je ekipa odigrala bolje nego protiv Rubina (2:5), a naročito je istakao disciplinu igrača kluba iz Humske.

- U vreme priprema normalno je da imamo uspone i padove. Danas je bilo korektno, ali možemo i bolje. Dobro su odigrali i starteri i rezervisti, sve u svemu sam zadovoljan. Mi smo ceo meč stajali taktički dobro, dok je rival gubio u drugom poluvremenu, pa je morao više da rizikuje i menja sistem igre - izjavio je Stanojević za "TV Arena" nakon utakmice.

Golman crno-belih pohvalio je odnos prema obavezama svojih saigrača.

- Taktički jaka provera, gde se polako navikavamo na ritam. Mislim da u prošloj utakmici nismo zaslužili loš rezultat, ali smo to danas ispravili - rekao je Stojković.

On je upitan za detalj iz završnice susreta kada je zaradio javnu opomenu zbog odugovlačenja igre, što je razljutilo šefa struke.

- Odbrana je bila malo umorna, pa sam osetio momenat i prekoračio šest sekundi. Zadržavaću ceo život! - zaključio je Vladimir Stojković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading