NE, NIJE PROPALO: Partizanu stigla FENOMENALNA VEST iz Francuske!

Autor:

Sport

25.01.2021

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se ljubimac "Grobara".

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Partizana

Bivši defanzivac Partizana Strahinja Pavlović izneo je za "Mocartsport" prve utiske pošto ga je francuski klub poslao na pozajmicu u Belgiju.

"Kalaba" je bio strelac gola na debiju za Serkl Briž, a otkrio je da ga je menadžer "kneževa" Niko Kovač zvao da mu čestita na "prvencu", što je dokaz da Monako dugoročno računa na njega.

Niko Kovač mi je dva, tri sata posle utakmice Monaka poslao poruku. Čestitao mi je gol i istakao da se raduje. Uzvratio sam čestitke zbog veoma bitne pobede nad Olimpikom iz Marselja. Stigao sam da ispratim samo završnicu tog susreta, poslednjih desetak minuta. Video sam gol Jovete, majstoriju iz slobodnog udarca. Veoma sam srećan zbog pobede Monaka, sad smo četvrti i borićemo se za Ligu šampiona - rekao je talentovani štoper.

RepublikaFoto: Starsport
Traži sreću u Belgiji - Strahinja Pavlović

Podsetimo, crno-beli su prodajom Pavlovića zaradili deset miliona evra, a u posao su uključeni i bonusi koji se tiču broja odigranih utakmica i plasmana Monaka u Evropu. Mnogi su pomislili da su se Franuzi odrekli Srbina, ali ipak Kovač mu veruje na duže staze, pa će "parni valjak" dobiti novu priliku da popuni klupsku kasu u narednom periodu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading