Benzema otvorio dušu: MURINJO ME NIJE POŠTOVAO

Autor:

Sport

13.11.2017

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski fudbaler Karim Benzema otkrio je kako je tekla njegova saradnja sa Žozeom Murinjom dok je Portugalac predvodio "kraljevski klub". Ubojiti špic stigao je u redove španskog velikana 2009. godine, a jedino je pod Portugalcem francuski reprezentativac stagnirao u belom dresu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Benzema se nerado priseća perioda pod Murinjom

Murinjo je i sam indirektno prozivao Francuza tokom mandata na "Santjago Bernabeu", a to se kasnije odrazilo i na odnose ovog dvojca.

- Ako nemate psa, a želite u lov, već samo mačku, onda morate da se oslonite samo na nju. Ulovićete manje, ali opet ćete imati barem neki ulov - metaforički je govorio Murinjo kada je bio u Realu, a svi su znali da se to odnosi na Benzemu, koji je danas otkrio kako je sve teklo.


- Bili smo u dobrim odnosima, ali je onda počeo sa nekim frazama i etiketiranjem u javnosti. Osetio sam manjak poštovanja i izgubio sam glavu. Na jednom treningu sam mu rekao da moramo da razgovaramo. Imali smo sastanak više od sat vremena i rekao sam mu da ga kao fudbaler poštujem kao trenera, ali i da isto tako on mora da poštuje mene kao igrača. Nakon toga više nije bilo njegovih priča o mačkama, psima niti bilo čega sličnog - otkrio je Benzema pozadinu priče o Murinjovom boravku u Realu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading