OPŠTI HAOS MEĐU "GROBARIMA": Rikardo Gomeš se vraća u Partizan!

Autor:

Sport

23.01.2021

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tresao je mreže u dresu Partizana, a sada je ponovo bar na kratko ponovo crno-belom taboru!

RepublikaFoto: Starsport
Rikardo Gomeš

Rikardo Gomeš aktuelni špic turskog Erzuruma iskoristio je tri slobodna dana u klubu da promeni klimu i sretne sa prijateljima iz Partizana.

- Presrećan sam što sam u prilici da vidim dobro poznata lica, nismo bili do sada u prilici da se sretnemo od mog odlaska iz Partizana. Bio sam u telefonskom kontaktu sa Zđelarom i Stojkovićem koji priča pomalo portugalski, drago mi je što sam uspeo da uklopim slobodno vreme i vidim sve drage ljude - rekao je Rikardo za "Novosti".

Dolazak u Belek na kratko znači iz drugog apsekta.

RepublikaFoto: Starsport

- U Erzurumu za koji igram je nestvarno hladno vreme. Pre neki dan smo igrali protiv Alanje, bilo je minus 16. Prelepo je pojaviti se u majici za promenu.

U svakom prelaznom roku se stidljivo provlači mogućnost da bi Rikardo ponovo mogao da zaduži crno-beli dres što njemu očigledno prija.

 

 

 

- Ne bih imao ništa protiv. Nadam se da ću jednog dana ponovo dobiti priliku da zaigram za Partizan - završio je Rikardo i bacio u trans navijače Partizana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading