(VIDEO) CVETA LJUBAV IZMEĐU SRBA I HRVATA: Dario Srna u Partizanu!

Autor:

Sport

23.01.2021

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni Hrvat viđen je u taboru crno-belih!

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Crno-bele je na pripremama u Antaliji posetio neočekivani gost...

Fudbalere Partizana je u Antaliji na jutarnjem treningu dočekao neočekivani gospodin. U pitanju je bio proslavljeni hrvatski reprezentativac Dario Srna.

Srna, rekord hrvatske reprezentacije po broju nastupa, posetio je svog velikog prijatelja Igora Duljaja, pa je za kanal crno-belih prozborio par reči o "srpskom Gatuzu" i njihovom vremenu provedenom zajedno u Šahtijoru.

- Igor je moj brat, moj prijatelj veliki s kojim sam proveo toliko godina u Šahtjoru i ne samo da smo igrali, već smo postali i porodični prijatelj - istakao je sadašnji sportski direktor Šahtjora za Partizanov Jutub kanal. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srna je inače rekorder Hrvatske po broju nastupa u nacionalnom dresu

- On je veliki čovek i veliki igrač, legenda našeg kluba i svaki dan se čujemo. Bio je on juče na našem treningu, ja sam obećao da ću danas doći na vaš trening. Video sam se sa trenerom, sa sportskim direktorom, to su moji prijatelji s kojima sam igrao i protiv kojih sam igrao, pravio dobre rezultate, Stojkoviću zabijao golove - nostalgično se prisetio Dario Srna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading