ŠOKANTNO: Bivši reprezentativac Srbije i Klopov miljenik POPIO PEDALU, VEČITI RIVALI NA OPREZU!

Autor:

Sport

23.01.2021

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neven Subotić ostao je bez angažmana, što je probudilo veliko interesovanje u njegoj domovini.

RepublikaFoto: Starsport
I Partizan i Zvezda razmatraju dovođenje Nevena Subotića od kada je postao slobodni agent

Nekadašnji as Borusije iz Dortmunda i miljenik Jirgena Klopa dogovorio se sa turskim Denizlijem oko raskida ugovora, pa je sada slobodan u izboru nove sredine.

Turci Srbinu inače nisu isplatili poslednje četiri plate, što je za njega bilo previše, pa je zatražio reprogram duga i otpusni list.

Nažalost, do dogovora nije došlo, pa će pravnim putem preko FIFA tražiti potraživati ono što mu duguju. 

Nije Subotić jedini koji je bio žrtva lošeg tretmana, već su posle zaostalih uplata klub napustili i Martije Dosevi, Fabijano Lajsman, Tijago Lopes i Kostel Pantilimon.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Subotić i njegove kolege u Turskoj nisu primile platu četiri meseca, pa su iz protesta napustili klub

Subotić je u Denizli stigao u septembru na poziv Roberta Prosinečkog, gde je nekadašnji srpski reprezentativac odigrao pet utakmica i postigao jedan gol.

Legendi Zvezde može da se "zahvali" na paklu proteklih četiri meseca, ali se u taboru crveno-belih nadaju da to neće uticati na potencijalni transfer Subotića u klub.

Zvaničnog kontakta još uvek nije bilo, ali je jasno da oba rivala sa Topčiderskog brda sada vagaju dovođenje iskusnog 32-godišnjaka.

 

Dok Partizan deluje kao nerealna opcija, Markana nije toliko daleko, imajući u vidu da je dogovor sa Duškom Tošićem propao, a da je na pragu odlaska u UAE Miloš Degenek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading