Partizanov ubica bi u reprezentaciju Srbije: ASANO HOĆE DA POSTANE "ORAO"!

Autor:

Sport

23.01.2021

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takuma Asano postigao je 12 golova i četiri asistencije u prvom delu sezone, čime se istakao kao jedan od najboljih igrača u našoj Superligi.

RepublikaFoto: Starsport
Japanski tigar Takuma Asano

Kada bi bio Srbin, već bi bio u reprezentaciji, ali pošto nije, može samo da tako nešto priželjkuje.

U razgovoru sa "Sportskim žurnalom" Asano je istakao kako bi bilo lepo da zaigra za Srbiju.

- Voleo bih da je moguće da zaigram za Srbiju, ali sam već igrao za A tim Japana, pa to nije realno. Ako uspete to da sredite, ja sam za - istakao je bivši fudbaler Arsenala.

RepublikaFoto: Starsport
Voleo bi Asano među "Orlove", ali je već igrao za A selekciju Japana

Dragan Stojković Piksi na samoj je granici preuzimanja nacionalne selekcije, veoma je cenjen u Japanu posle vremena provedenog u Nagoji, ali Asano o Srbinu ne zna previše.

 Čuo sam za Piksija u Nagoji, ne poznajem ga, bio sam mali kad je tamo bio i trener. Pročitao sam da bi mogao da postane selektor. Šta da kažem za tu ideju? Ništa - jasan je brzonogi krilni napadač.

Piksijevo preuzimanje reprezentacije Asano nije previše detaljno komentarisao

Priča se potom prebacila na malo realnije teme, pa je Asano prokomentarisao i potencijalni prijateljski meč između njegove domovine i Srbije.

- Ne znam baš koliko ja mogu da organizujem takav meč, ali bi bilo baš lepo da se to desi - zaključio je miljenik "Grobara".

 

 

 

Inače, Takumina sjajna forma preporučila ga je i drugim evropskim silama, pa bi iz Partizana, i to za ogromnih pet miliona evra za naše prostore, mogao da ode putem Turske, ako ne već u januaru, onda na leto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading