LALATOVIĆ POZELENEO OD MUKE: Voša prošla kao BOSA PO TRNJU!

Autor:

Sport

22.01.2021

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vojvodine doživeli su prvi poraz na pripremama u Beleku, pošto je slovenačka Mura slavila rezultatom 5:1.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

U duelu trećeplasiranih timova srpskog i slovenačkog prvenstva, jedini pogodak za Vojvodinu postigao je Bralić u 30. minutu, dok su strelci za Muru bili Bobičanec, Maruško, Klepač, Đurak i Maroša.

Slovenački tim je bio taj koji je postigao prvi pogodak, nakon greške Devetka u predaji pasa, Luka Bobičanec je iskosa sa nekih 17 metara, uz malo sreće od stative savladao Simića.

Na isteku pola časa igre, Vojvodina je zasluženo izjednačila, Zukić je zakačio loptu i prosledio je do Bralića, koji je na pravom mestu i sa nekoliko metara pogađa za 1:1.

Nažalost, samo tri minuta kasnije, lošu postavku i uspavanost odbrane Vojvodine, iskoristio je Maruško koji se ubacio iz drugog plana i ostao sam na petercu, pa mu nije bilo teško da matira Simića 1:2.

 

Tek što je počeo drugi deo igre, Mura je postigla i treći pogodak.

Voša nije uspela da smanji rezultat, naprotiv, u 67. minutu Đurak je ostao sam na nekih dvadesetak metara i preciznim udarcem u desni ugao povisio na 1:4.

Tačku na ovaj meč, Mura je stavila u 88. minutu, posle sjajne uigrane akcije iz slobodnog udarca. Svi su očekivali direktan udarac ka golu sa 20 metara, ali je igrač Mure pobegao pored živog zida, pravovremenu loptu je poslao u peterac, gde je na pravom mestu Maroša za konačnih 1:5.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading