DAJE GOLOVE KAO NA TRACI, A DOVODE MU KONKRURENCIJU: Vlahović u PROBLEMU, u Fiorentinu stigao loš momak evropskog fudbala!

Autor:

Sport

21.01.2021

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Firenca na nogama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović

Dušan Vlahović dobio je opaku konkurenciju u napadu Fiorentine. Novi fudbaler "Ljubičastih" je Aleksandar Kokorin koji stiže iz moskovskog Spartaka. Srpski napadač igra u sjajnoj formi, postigao je pet golova na poslednjih osam mečeva. Ipak, i pored toga Fiorentina je odlučila da dovede još jednog špica.

Ruski klub je na svojoj zvaničnoj veb stranici napisao da još samo formalnosti dele napadača od potpisa ugovora na tri i po godine sa timom iz Firence.

Postigli smo sporazum sa Fiorentinom o prelasku Kokorina u njihove redove. Napadač putuje u Italiju na preglede i ako sve prođe kako treba pridružiće se novoj ekipi - piše u saopštenju Spartaka.

Kokorin je bio član reprezentacije Rusije na Evropskom prvenstvu 2012. i 2016. godine, kao i na Svetskom prvenstvu 2014. godine.

Poznat je i po velikom incidentu van terena. Napao je zajedno sa Pavelom Mamajevom službeno lice i naneo mu teške telesne povrede. U periodu između 2018. i 2019. godine proveo je više od godinu dana u zatvoru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović je trenutno zacementiran na mestu prvog napadača Fiorentine, videćemo da li će ovaj dolazak Rusa to možda i promeniti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading