TURCI ODLEPILI ZA POJAČANJEM IZ ARSENALA: Ozilmanija!

Autor:

Sport

20.01.2021

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav prema fudbalu ne poznaje granice, ali navijači turskog Fenerbahčea postavili su granicu fanatizma na najviši mogući nivo pošto je njih preko milion posmatralo let kojim je Mesut Ozil (32) doleteo iz Londona do Istanbula.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesut Ozil pozira sa šalom voljenog Fenerbahčea

Podatak je objavio Flajt radar, preko kojeg je moguće pratiti letove širom sveta, a putanju letelice koja je prevezla Nemca turskih korena u jednom momentu, u datom trenutku, posmatralo je preko 300.000 ljudi.

Zbog KOVID-19 mera nije bilo dozvoljeno da se navijači okupljaju na aerodromu, pa su se Turci opredelili da preko Flajt radara isprate novog ljubimca do odredišta. Ozil je u Fener stigao iz Arsenala, gde je proveo prethodnih osam sezona, ali se u poslednjih šest meseci našao u nemilosti kluba, pa je vreme provodio na tribinama.

- Veoma sam uzbuđen, oduvek sam navijao za Fenerbahče. Ovo nije ostvarenje sna samo za Fenerbahče, ovo je ostvarenje sna i za mene. Jedva čekam da obučem dres i nadam se da ćemo biti uspešni. Nemam ništa da dodam od silnog uzbuđenja - poručio je Ozil.

Osim ljubavi prema Fenerbahčeu, momka rođenog u Gelzenkirhenu za Tursku vezuje i kumstvo sa predsednikom te zemlje Redžepom Tajipom Erdoganom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading