Na Marakani velika želja Partizana

Autor: I. V.

Sport

13.11.2017

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Jevtić, srpski ofanzivni fudbaler koji već nekoliko godina nastupa za poljski Leh, prema poslednjim informacijama potpisaće za Crvenu zvezdu.

RepublikaFoto: youtube.com/LPHD Productions
Darko ima veliku želju da obuče crveno-beli dres

U proleće prošle godine pominjao se i kao mogući član našeg nacionalnog tima, njegova želja nije bila sporna, ali sada već bivši selektor Slavoljub Muslin ipak nije smatrao da bi Jevtić imao mesta među ''Orlovima''.

Još jedan razlog što se o ovom 24-godišnjem momku često govorilo u srpskoj javnosti prošle godine, bilo je i interesovanje Partizana. Pojedini poljski mediji su spekulisali da su crno-beli bili spremni da na leto prošle godine izdvoje maksimalno milion evra za njega, ali ni te najave nisu bile realizovane.

U međuvremenu, on je otkrio da je veliki navijač Crvene zvezde, da mu je san da zaigra na Marakani, a prema poslednjim informacijama, taj san bi mogao i da mu se ostvari.

Letos je trener Crvene zvezde Vladan Milojević vodio računa i o tom navijačkom aspektu, odlučio se za velike Zvezdaše, poput Vujadina Savića, Filipa Stojkovića, Nemanje Radonjića i svi oni su se pokazali kao pravi izbor.

Što se tiče Jevtića, kvalitet je već dokazao u Poljskoj, tokom leta je imao nešto dužu pauzu zbog povrede, ali se ove jeseni vratio u startnu postavu i već ponovo počeo da rešeta mreže.

A to što je veliki navijač Zvezde mu je samo dodati ''plus'' kod Vladana Milojevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Strucnjak

14.11.2017 16:17

Ovaj momak bi bio veliko pojacanje!