DEKI ŠOKIRAO: Stanković PRECRTAO ljubimca Delija!

Autor:

Sport

16.01.2021

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenje na Marakani.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Talentovani ofanzivac Crvene zvezde Andrija Radulović narednih šest meseci provešće na pozajmici u Grafičaru, prenosi Mozzartsport.

On je debitovao za Zvezdu u finišu prošle sezone, kada je postigao i prvenac protiv Radnika iz Surdulice. Takođe, postigao je i pogodak u Kupu protiv Zlatibora, ušao u igru na gostovanju Gentu. Ukupno je skupio 289 minuta i uz pomenuti pogodak zabeležio jednu asistenciju.

Najveći problem je velika konkurencija. Na poziciji levog krila, gde Andrija Radulović može najviše da pruži, trener Dejan Stanković može da računa na Željka Gavrića, očekuje se oporavak Aleksandra Kataija, kao i dolazak još jednog ofanzivca. Nedeljama se pominje Edera, a na levom boku mogu da igraju Srnić i El Fardu Ben...

Raduloviću ne bi mogao da računa na pristojnu minutažu, pa su članovi stručnog štaba i ljudi iz sportskog sektora Crvene zvezde odlučili da ga prekomanduju u Grafičar, gde će imati 17 zagarantovanih utakmica u startnoj postavi.

RepublikaFoto: Starsport

 

Novim saigračima priključiće se po povratku Zvezdine ekspedicije sa Kipra. Ostaće u Beogradu da trenira sa Grafičarom, dok će ostatak tima Dejana Stankovića otputovati u Antaliju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Borac R SRPSKE

18.01.2021 08:47

Dete bjezi od ti budala. Deki znades li sta radis.