NI MESI MU NIJE DO KOLENA: Sadik nastavio teror, peta i dva gola protiv tima iz Primere!

Autor:

Sport

16.01.2021

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Almerije deklasirali su Alaves sa 5:0 u 1/16 finala Kupa Kralja.

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik

Almerija je tako ubedljivim trijumfom protiv člana Primere prošla u narednu rundu takmičenja, a junak pobede bio je dvostruki strelac Umar Sadik.

Doskorašnji napadač Partizana je pokazao da golove može da postiže i protiv timova iz najjačeg ranga španskog fudbala Oba pogotka dao je u prvom poluvremenu.

Igrao se osmi minut kada je Korpas pokušao da asistira Umaru Sadiku. Zahvaljujući dugim nogama Umar Sadik je uspeo da isčačka loptu, zatim sebi da fora i udarcem levom nogom, iskosa sa deset metara, pogodi bliži ugao. Sjajna reakcija, mada je vodećem, pogotku lošim postavljanjem kumovao i golman tima iz Vitorije Antonio Sivera.

Nije tu bio kraj Sadikovim majstorijama. Odlično izdanje Almerije i očajan dan Antonija Sivere, Umar Sadikk je iskoristio u samom finišu prvog poluvremena. Tada je dobio odličan dubinski pas, stigao do lopte pre neodlučnog Sivere i petom ubacio loptu u praznu mrežu. Pre toga čuvar mreže baskijskog kluba je napravio još jedan karadinalni kiks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading