OČEKUJTE NEOČEKIVANO: FSS zaseda u ponedeljak, Srbija NA IGLAMA!

Autor:

Sport

15.01.2021

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije zasedaće u ponedeljak u Staroj Pazovi.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Prema poslednjim informacijama, izbor selektora A tima nije planirana tačka dnevnog reda, javlja "Sportklub".

I dalje se čeka dogovor sa Draganom Stojkovićem Piksijem. Problem predstavlja ugovor koji ima sa Guangdžoum. Iako više ne radi u ovom klubu, i dalje je pod ugovorom sa njima, a ne želi da se odrekne 9 miliona evra koji mu sleduju ako "odsedi" narednih godinu dana bez novog angažmana.

Piksi se, uoči novogodišnjih praznika, zahvalio Slaviši Kokezi, prvom čoveku srpskog fudbala, na ponudi, međutim, FSS ne odustaje i čeka konačan odgovor.

RepublikaFoto: Starsport

Rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije ima rezervno rešenje u vidu Sava Miloševića, ali čini se da je on sve dalje od pozicije selektora pogotovo što ni pozicija Vladana Milojevića u Al Ahliju nije idilična kao u decembru, pa ni on još nije ispao iz igre.

 

 

 

Do konačnog rešenja gorućeg problema na Terazijama 35, članovi fudbalske vlade baviće se u ponedeljak temama od manjeg značaja, izuzev ako tokom vikenda, Piksi ne kaže konačno "da".

Na istoj sednici trebalo bi da bude overen izbor Aleksandra Rogića za selektora reprezentacije sastavljene od fudbalera rođenih 2002. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading