OTVORIO DUŠU: Jovićev otac ekskluzivno OTKRIO kako je Luka završio u Ajntrahtu!

Autor:

Sport

14.01.2021

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prećuti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović u dresu Ajntrahta

Ekskluzivno saznanje Srpskog telegrafa da će Luka Jović (23) ostatak sezone provesti na pozajmici u Ajntrahtu, što je kasnije potvrdio i sportski direktor "orlova" Fredi Bobić, dočekano je sa gotovo podjednakim oduševljenjem u Frankfurtu i Bataru pokraj Bijeljine. Naime, ovo selo u Republici Srpskoj, koje je iznedrilo golgetera za kog je Real platio bundesligašu 60 miliona evra pre godinu i po, slavi povratak centarfora u klub gde je na 75 mečeva dao 36 golova, što za naš list potvrđuje glava porodice Jović. Lukin otac Milan otvorio nam je dušu i istakao da ga je ponovo obasjalo sunce, baš kao i njegovog naslednika.

VELIKO OLAKŠANJE

Milana Jovića pozvali smo baš u pravom trenutku, dok je na našim stranicama čitao da je Lukina pozajmica iz Madrida u Frankfurt završena.

- Kao da ste znali kada da me okrenete, budući da upravo držim u rukama Srpski telegraf. Svi u porodici smo mnogo srećni zbog povratka mog sina u Ajntraht, posebno jer je tamo igrao odlično i davao mnogo golova. Bilo mi je drago kada mi je saopštio da španski i nemački klub pregovaraju oko pozajmice do kraja sezone, a onda mi je saopštio da svi u Ajntrahtu jedva čekaju da zaigra opet za njih. Zvali su ga trener Adi Hiter, članovi uprave kluba, nekadašnji i budući saigrači, praktično ceo Frankfurt raširenih ruku dočekuje Luku. Veruju da će s njim u napadu moći da se plasiraju u Ligu šampiona ili Ligu Evrope, a iskreno se nadam što pre prvom golu - otkriva Milan Jović za naš list.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milan Jović

KAJAĆE SE KRITIČARI

Otac novog-starog napadača frankfurtskih "orlova" ističe da su mu veoma teško pala omalovažavanja na Lukin račun apropo njegova dva pogotka za "galaktikose" na 32 meča, ali za svega 1,014 minuta na terenu.

- Mučno mi je bilo da čitam i slušam da moj sin nije dovoljno dobar igrač za Real, a zapravo u Madridu nije dobio pravu šansu da pokaže koliko vredi. Kako da daje golove ako ne igra?! Zato sam uveren da će se preporoditi u Ajntrahtu i da će golovima dokazati kakav je igrač, a onda će se pokajati mnogi kritičari zbog toga što su ga blatili bez razloga - zaključio je Milan Jović.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milo

17.01.2021 03:03

Luka,samo ti dodji u Frankfurt.Tvoji zemljaci u Njemackoj i te kako se Raduju.