EKSKLUZIVNO! Kosmički PREOKRET! Ništa od Piksija, reprezentativci silno žele samo NJEGA na mestu selektora Srbije!

Autor:

Sport

13.01.2021

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milošević je u sjajnim odnosima sa zlatnim "novozelanđanima", kao i s mlađim reprezentativcima poput Aleksandra Mitrovića i Luke Jovića.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbalska reprezentacija Srbije

Većina reprezentativaca Srbije želi Savu Miloševića (47) za selektora, saznaje Srpski telegraf! Saga oko naslednika Ljubiše Tumbakovića uskoro bi trebalo da dobije epilog, a bivši trener Partizana izbio je u prvi plan iz nekoliko razloga. Prvi je želja fudbalera da sarađuju s njim, a to se, pre svega, odnosi na mlađe igrače koji dobro pamte rad s njim u mlađim reprezentativnim selekcijama.

Milošević je kao direktor svih reprezentativnih selekcija bio deo fenomenalnih uspeha mlađih ekipa Srbije - omladinske reprezentacije koja je 2013. u Litvaniji postala prvak Evrope, a potom i selekcije do 20 godina koja je u Novom Zelandu postala šampion sveta. Igrači koji su obeležili tu epohu, a danas su A reprezentativci - Rajković, Gaćinović, Nemanja Maksimović, Andrija Živković, Marko Grujić, Miloš Veljković, Sergej Milinković-Savić digli su ruku za Savu.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević bi mogao da odvede Srbiju u Katar

HVALIO NAPADAČE

Milošević ima sjajan odnos i s napadačima Aleksandrom Mitrovićem, kao detetom Partizana, ali i s Lukom Jovićem, čiji je vanserijski talenat prepoznao jer su zemljaci iz Bijeljine. Milošević je navodno Jovića preporučio Partizanu, ali je on na kraju završio u Crvenoj zvezdi. I na račun Mitrovića i na račun Jovića Savo je sipao pohvale jer igraju na poziciji napadača, na kojoj se on proslavio, i jer se lično uverio u njihov kvalitet.

Dakle, dobar deo reprezentativaca odrastao je uz Miloševića u Staroj Pazovi, ali to nije jedini razlog u njegovu korist. Konkurencije gotovo da i nema jer su preostali kandidati iz ovog ili onog razloga odbili FSS. Siniša Mihajlović je u jučerašnjem broju Srpskog telegrafa objasnio da ima moralnu obavezu prema Bolonji i da ne bi mogao da napusti italijanski tim koji je bio uz njega u životnoj bici sa leukemijom.

ZAŠTO SU ODBILI KLUPU SRBIJE

Siniša Mihajlović

oseća moralnu obavezu prema Bolonji

Dragan Stojković Piksi

višemilionski ugovor sa Kinezima

Vladan Milojević

trenutno mu se ne vraća u srpski fudbal

Veljko Paunović

nesporazum u pregovorima s Pantelićem

ZAVISI OD DERBIJA

Dragana Stojkovića Piksija koči višemilionski ugovor s kineskim Gvangžu rič end forsom i logično je da ne želi tek tako da se odrekne sume od 5.300.000 evra. Vladanu Milojeviću se za sada ne vraća u srpski fudbal iako je pred otkazom u Saudijskoj Arabiji i posao mu zavisi od derbija s velikim rivalom El Hilalom u petak. Kada je reč o Veljku Paunoviću, zapelo je između njega i potpredsednika FSS Marka Pantelića u pregovorima.

RepublikaFoto: Starsport
Ugovor sa kineskim velikanom "zakočio" Piksijev angažman

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Salecux

13.01.2021 11:50

..ako igrači u bilo kom klubu a pogotovo u reprezentaciji imaju pravo glasa da odlučuju ili biraju,na primer,kapitena,ili recimo kondicionog trenera ili kao što je u ovom našem slučaju šef stručnog štaba to nije ni u kom slučaju dobro i ima po meni mafijaške strukture i pre svega odluke ljudi neznalica koji nisu stručni u onome što rade isto kao i naši srpski Treneri koji nisu prošli škole koje se moraju proći i koji ne znaju šta je to današnji moderni fudbal..samo nam stranac moze pomoći po meni mozda italijan jer su po igri slični nama i to je to..!

cobrayuyu

13.01.2021 13:18

Hajde prvo da se raspišu izbori za FSS. Neka izađu kandidati, neka se predstave, pa narod neka izabere. Ko je ove postavio? Oni troše narodne pare. Ništa svoje nisu uneli. Tako će novoizabrani da imaju odgovornost, pa ako reprezentacija i klubovi nemaju uspeha, ma zdravo. Raspišite konkurs za trenera. Možda se javi i neko ko zna to da radi pa makar bio i stranac. Dosta nam je više mafije.

Peconi

13.01.2021 23:22

Savo ce vas izvadi,...samo piksi i kraj

Milan

16.01.2021 17:31

Kakva sala. Oni biraju trenera?. Kosu igraci da biraju trenera?. Sto ne biraju predsednika fss?. Budalastina nikad dosta. Izbori u fss + ostavke Kokeze i pobratima kao moralan cin bi napravilo veliki pomak srpskom sportu.