TRESE SE STARI KONTINENT! Ibra povlači RADIKALAN potez u 2021!

Autor:

Sport

11.01.2021

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo mnogi nisu očekivali.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Proslavljeni švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović najverovatnije će nastupiti na Evropskom prvenstvu u dresu reprezentacije Švedske.

Naime, on se povukao iz nacionalnog tima zbog sunarodnika Dejana Kuluševskog, koga je selektor Anderson izostavio iz tima, a mladi as Juventusa "zove" Ibru nazad.

- Dopisujemo se i nadam se da će Ibra igrati za Švedsku na Evropskom prvenstvu. To bi bilo odlično za celu Švedsku. On je moj idol i kad govori lepe stvari o meni to me čini vrlo ponosnim i to me podstiče da još više radim na treninzima - izjavio je Kuluševski.

Ibrahimović je rekao da je pričao sa strategom Šveđana koji je razumeo njegovu poruku.

Pričao sam sa selektorom i objasnio sam mu situaciju. Požalio sam se jer je Dejan izostavljen iz startne postave.Tokom 20 godina pravio sam put onima koji nisu dobrodošli, a to su stranci iz raznih sredina. Kada je on došao na mesto selektora, doneo je drugačije odluke i zatvorio vrata svega što sam radio 20 godina. To mi se nije svidelo - otkrio je Zlatan Ibrahimović.

Podsetimo, 39-godišnji centarfor je najbolji strenac u istoriji selekcije Švedske, s obzirom da je na 116 odigranih utakmica u 62 navrata tresao mrežu rivala.

Skandinavci će na EURO u grupnoj fazi odmeriti snage sa Španijom, Poljskom i Slovačkom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading