NISU SAMO GLASINE: Stanković ga zvao da se vrati, evo šta je EPILOG PREGOVORA!

Autor: kurir.rs

Sport

10.01.2021

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i bivši Zvezdin vezista Nenad Krstičić, sada fudbaler AEK-a koji se tokom aktuelne zimske pauze u medijima pominjao kao jedno od potencijalnih Zvezdinih pojačanja.

RepublikaFoto: Starsport
Krstičić ponovo u Zvezdi?

On je u razgovoru za ''Kurir'' potvrdio da se tu ne radi samo o glasinama, već da je zaista i bilo kontakata sa ljudima iz Crvene zvezde.

- Bio sam u kontaktu sa Dekijem! U fudbalu ima dosta faktora koji utiču na prelazni rok, tako da tu nisu samo trener i igrač ti koji odlučuju. Treba dosta toga da se namesti da bi došlo do realizacije- istakao je Krstičić.

On je Zvezdu napustio pre dve godine, kada je realizovao transfer u AEK, a Zvezda je od tog posla inkasirala 500.000 evra. Iako je bio deo velikih evropskih uspeha crveno-belih u 2017. i 2018. godini, rastanak sa Zvezdom su pratile i određene nesuglasice sa pojedinim ljudima iz kluba.

 

- Ne bih ni sad... Eto, desile su se tu neke stvari da se nismo lepo razumeli nažalost i to je to! Ostali smo na kraju svi u dobrim odnosima i dan dan se čujem sa svima iz kluba i srećan sam što su nastavili da pružaju dobre partije, jer iznad svega je Zvezda!- poručio je Krstičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading