POVRATAK NA POMOLU: Nemanja Radonjić završio misiju u Marseju?

Autor:

Sport

09.01.2021

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Status srpskog reprezentativca Nemanje Radonjića je pod znakom pitanja u Olimpiku iza Marseja!

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Radonjić

Francuski list "Provans" da si za bivšeg asa Zvezde zainteresovana dva italijanska kluba!

Ovaj list navodi da je trener Sasuola Robert de Zerbi iskazao želju da u svom timu vidi srpskog internacionalca, pošto mu je upravo igrač takvih predispozicija potreban u ekipi. Sasuolo želi da iskoristi Radonjićev nejasan status u Olimpiku i dovede ga već tokom ovog prelaznog roka i napravi srpski tandem, koji bi on činio s Filipom Đuričićem.

Pored Sasuola, i Kaljari je takođe u potrazi za levim krilom, pošto Adam Unas više nije u planovima Euzebija di Frančeska. 

 

 

 

Ostaje samo pitanje da li će Olimpik odlučiti da se odrekne Radonjića ili bi Srbin otišao na pozajmicu, što zagovara i sportski direktor francuskog kluba Pablo Longorija.

Baš kada su se pojavili natpisi da su mu dani u Marseju odbrojani, golom koji je postigao protiv Monpeljea zapušio je usta kritičarima.

Ukoliko se odluči za Italiju, Radonjić ne bi trebalo da ima problem što se navikavanja tiče, pošto je već nastupao u ovoj zemlji, u mlađim kategorijama Rome. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading