SKANDAL: Fulam hoće da OTERA Mitrovića!

Autor:

Sport

08.01.2021

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je pre par meseci bilo nemoguće, sad je realnost.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

Fulam je spreman da razmotri sve ponude koje dobije za Aleksandra Mitrovića. "Devetka" londonskog kluba u poslednje vreme je u nemilosti menadžera Skota Parkera. Tome su "kumovali" nešto slabija forma, potom povreda, a na kraju i "ispad" tokom proslave Nove godine.

Mitrović nije postigao gol za Fulam još od septembra, a u prvoj postavi je bio samo jednom u poslednjih sedam mečeva.Kako prenosi britanski Eurosport, Fulam bi, ukoliko stigne adekvatna ponuda, vrlo rado prodao srpskog fudbalera.

Takođe, navodi se i da ne postoji nikakav animozitet između Parkera i "Mitrogola", ali da su jednostavno zamisli menadžera u ovom trenutku takve da za srpskog golgetera nema mesta u startnih 11.

Mitrović za Kotidžerse nastupa od 2018. godine, kada je stigao iz Njukasla. Prema sajtu Transfermarkt njegova vrednost je 22.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading