Božinov zna ko je pravi čovek za "Orlove"

Autor:

Sport

11.11.2017

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Partizana Valeri Božinov otvoreno je izneo svoje mišljenje u vezi sa narednim selektor fudbalske reprezentacije Srbije.

RepublikaFoto: partizan.rs
Božinov savetuje FSS

Nakon odlaska Slavoljuba Muslina sa klupe "Orlova" i dalje nije iskrslo ime nekog od kandidata koji bi mogao ozbiljno da se dovede u vezu sa našim timom.

Redom su otpadali svi kandidati, a Bugarin Valeri Božinov je u izjavi za "Alo!" otvoreno govorio ko je po njegovoj oceni pravi čovek za srpski nacionalni tim.

- Uveren sam da Srbija u ovom trenutku ne može da dobije boljeg selektora od Dragana Stojkovića. Bio je vrhunski igrač, takav je bio i kao direktor i predsednik, a sada je vrhunski trener. Vaša zemlja ima vanserijske igrače i on bi sigurno postigao fantastičan rezultat na Svetskom prvenstvu - istakao je Božinov.

Tridesetjednogodišnji Bugarin je potom precizirao svoju prognozu učinka ''Orlova'' na Mundijalu, u slučaju da ih preuzme Stojković.

- Ekipa je odlična i sve što vam treba je Piksi. S njim kao selektorom sigurno biste prošli grupnu fazu, koga god da dobijete za rivala u prvoj fazi takmičenja. Možda čak stignete i do četvrtfinala - smatra Božinov.

Bugarski napadač je upoznao Stojkovića u Kini kada je kratko nastupao za tamošnjeg drugoligaša Meižu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading