MILAN PUSTIO ŠVEĐANINA: Ibrahimović dobio ponudu koju nije mogao da odbije!

Autor: M. S.

Sport

08.01.2021

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović (39) zaradiće 250.000 evra za učešće na Sanremu! Napadač Milana biće specijalni gost na čuvenom muzičkom festivalu od 2. do 6. marta, za šta će mu organizatori platiti 50.000 evra po danu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

 Fudbalski klub sa San Sira pružio je punu podršku Ibri da bude gost na Sanremu jer će to dodatno uticati na medijsku popularizaciju kluba. Takođe, čelnici roso-nera su uvereni da Zlatan neće ni na koji način ugroziti učinak na terenu.

To je Ibrahimoviću bilo veliko olakšanje jer je već pristao da se pojavi na muzičkom takmičenju. Naime, Milan je mogao da prvi problem svom napadaču jer 3. marta igraju prvenstveni meč protiv Udinezea. Zbog toga se čak i razmišljalo o pomeranju kola u Seriji A, ali se od tog plana odustalo.

Dogovoreno je da se Šveđanin tog dana javi u program putem video-linka, a postoji mogućnost i da se kasno uveče pojavi u Sanremu, udaljenom 270 kilometara od Milana, jer utakmica počinje u 18 časova.

Pojavljivanjem na tradicionalnom festivalu Zlatan će stati rame uz rame mnogim fudbalskim zvezdama koje su bile specijalni gosti Sanrema, među kojima su Kristijano Ronaldo, Roberto Bađo i Frančesko Toti.

Koliko je ova vest probudila interesovanje govori i to što su pojedine kladionice već izbacile kvote za to koje će boje biti Ibrino odelo, kojeg dizajnera, te da li će nositi leptir-mašnu, kravatu ili će se pojaviti bez dodatnog aksesoara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading