ZVEZDO, NE TRAŽI DALJE: Dete crveno-belih REŠETA MREŽE U SUPERLIGI i SANJA O POVRATKU NA MARAKANU!

Autor:

Sport

06.01.2021

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Tufegdžić jedno je od najprijatnijih iznenađenja u dosadašnjem toku Superlige.

RepublikaFoto: Starsport
Lazar Tufegdžić jedan je od najperspektivnijih momaka u srpskom fudbalu

Nekadašnji omladinac Crvene zvezde nije viđen kao deo budućnosti u čak četiri beogradska kluba (Zvezda, Bežanija, Sinđelić, OFK Beograd), ali je onda prešao u Spartak iz Subotice, gde je pokazao tačno o kakvom se igraču radi. 

Prosto i jednostavno, nema razloga da Zvezda traži pojačanja na poziciji ofanzivnog veznog, kada ovaj momak sedi pored telefona i čeka poziv voljenog kluba.

Čime je to zaslužio, pitate se?

Pa, igrom, naravno. Ne samo da izgleda kao kreativni genije, već to i jeste. Podjednako dobro finišira koliko i pronalazi saigrače, pa na 19 mečeva ove sezone ima čak devet golova i osam asistencija!

RepublikaFoto: Starsport
Na 19 mečeva ove sezone ima čak 9 golova i 8 asistencija!

Preneli smo vam vest o "transfer-trouglu" Zvezde, gde crveno-beli žele da dovedu jednog od Filipa Falka, Simonea Edera i Nikola Čumića, ali uz malo mašte i upornosti, mogli bi za znatno manje novca da dovedu duplo bolje pojačanje, koje pritom i Srbiji svojim razvojem može da pomogne. 

 

 

 

Ovaj Valjevac neće dugo ostati van oka evropskih velikana, pa bi voleli da ga vidimo na najvišem nivou srpskog fudbala pre nego što bude kasno.

- Imponuje interesovanje kluba koji nosim u srcu. Zvzeda ima svoje planove i od njih zavisi kako će se stvari odvijati. Imam i ponude iz inostranstva, videću šta je najbolje za nastavak moje karijere. Pričaću sa porodicom, menadžerima, ljudima iz kluba... Voleo bih da se vratim u Crvenu zvezdu i ostvarim svoj san. Treba da se slože sve kockice, ako ne sada, nadam se da će nekada u budućnosti - otkrio je svojevremeno Tufegdžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading