Bivši napadač Partizana Božić slavi u Turskoj: ZBOG KARANTINA NE MOGU DA PEČEM PRASE!

Autor:

Sport

07.01.2021

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Božić je najradosniji hrišćanski praznik, dan kada se očekuje da cela porodica bude na okupu, a prati ga veliki broj običaja poput lomljenja česnice i pečenja praseta ili jagnjeta na ražnju. Ipak, mnogi su uskraćeni da ovaj dan proslave s najbližima, a takav je slučaj i sa Ognjenom Ožegovićem (26), srpskim napadačem koji brani boje turskog drugoligaša Adane.

RepublikaFoto: instagram.com/ognjen_51
Ognjen Ožegović nastupao je za oba "večita" rivala

Bivši fudbaler oba večita rivala nalazi se u karantinu od 1. januara i, nažalost, ne može da bude sa svojom porodicom, a neće moći i da uživa u našim običajima.

- Možda bih potražio prase ili jagnje da sam ostao u Adani, imam lepo i veliko dvorište, pa bi sigurno uživali, ali pošto sam u karantinu do 11. januara zbog tri vezana gostovanja, nema smisla tražiti - rekao je Ožegović za "Srpski telegraf".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ožegović u dresu Partizana

Ognjen je u razgovoru za naš list istakao da mu je mnogo teško što će biti odvojen od supruge i dece.

- Porodica mi je ostala u Adani, biće sami sa mojom majkom i njenom porodicom. To mi je nekako najteže što neću biti sa suprugom, ćerkicom i sinom za Badnje veče, Božić i moju slavu Sveti Stefan, koja je 9. januara - istakao je bivši napadač Partizana.

 

 

 

Naš sagovornik je jedan od retkih srpskih fudbalera koj će na Božić igrati utakmicu jer njegova Adana gostuje u Ankari, ali za njega bi ovaj dan mogao da znači povratak na teren posle borbe sa koronavirusom.

- Morao sam da mirujem još 25 dana posle pobede korone jer je ostavila posledice na moje unutrašnje organe i pre neki dan sam počeo da treniram i trebalo bi da se u Ankari vratim na teren, na najmanje pola sata - zaključio je Ognjen Ožegović iz karantina u Samsunu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading