Legenda Njukasla nemilosrdna prema Mitru: PROKLINJEM DAN KAD SU GA DOVELI U KLUB!

Sport

11.11.2017

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović jedan je od predvodnika "Orlova" u aktuelnoj generaciji, ali u Njukaslu je situacija dijametralno drugačija, a sada je došao i na udar bivšeg igrača ovog kluba Malkoma Mekdonalda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Niko u Njukaslu nema razumevanja za Mitrovića

Mekdonald je osuo drvlje i kamenje na Mitrovića u svojoj kolumni, tvrdeći da naš fudbaler ne poseduje kvalitet da bi igrao u dresu "Svraka".

- Da budem iskren, žalim za danom kada ga je Njukasl kupio. Da Rafi Benitezu date 13 miliona funti on bi, bez sumnje, doveo mnogo kvalitetnijeg igrača. On bi do sada trebalo da dominira nad defanzivcima ostalih klubova. S obzirom na to koliko već igra u Engleskoj, njegove trenutne partije su poražavajuće  - rekao je Mekdonald i nastavio:

- Znam da ga navijači vole, ali to nije zbog dobrih igara nego zbog činjenice da zna da zapali masu. Mislim da mu bolje to ide od samog fudbala.

Mitrović se zaista nalazi u nemilosti trenera Rafe Beniteza koji mu šansu daje tek na svakoj trećoj, ili četvrtoj utakmici, a navijači i dalje negoduju što Srbin nikako ne dobija pravu priliku na "Sent Džejms Parku".

Za očekivati je da Mitar u januarskom prelaznom roku spakuje kofere i potraži sreću van kluba sa severa Engleske. Srpski špic je otkrio i koji je razlog za njegove daleko bolje igre u nacionalnom dresu, nego li u klubu.

- Selektor je uvek verovao u mene, zbog njega sam uvek prvi centarfor i igrao sam u skoro svakoj utakmici. Dao mi je samopouzdanje i jako mi je drago što sam mu uzvratio sa golovima i asistencijama. Srećan sam i ponosan, ujedno i zahvalan. On poznaje moje kvalitete i uvek me je ohrabrivao da idem napred. Ne samo mene, već i ceo tim - izjavio je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading