Gluvi telefoni: Napredak tvrdi da je Krstajić zvao njihovog igrača, u FSS-u ćute

Autor:

Sport

11.11.2017

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Napredak Kruševac oglasio se danas saopštenjem u kome se ističe da je vršilac dužnosti selektora Srbije Mladen Krstajić naknadno pozvao njihovog fudbalera Miloša Simonovića za prijateljski susret sa Južnom Korejom u Ulsanu.

RepublikaFoto: fknapredak.rs
Simonović u akciji protiv Partizana

Ono što je čudno u celoj priči jeste da ova informacija iz Kruševca nije dobila zvaničnu potvrdu u Fudbalskom savezu Srbije, odnosno da niko od nadležnih nije reagovao na ovu vest.

Kruševački klub je u kratkom saopštenju naveo da je Simonović, koji već ima jedan nastup u reprezentaciji Srbije, bolje reći Superlige, u petak uveče otputovao za Južnu Koreju gde će u utorak prepodne po našem vremenu "Orlovi" igrati drugu prijateljsku utakmicu na turneji po Dalekom istoku.

Podsetimo, danas se pojavila informacija da je Krstajić u ekipu pozvao još trojicu igrača iz Super lige, a u pitanju su napadač Spartaka Đorđe Ivanović, desni bek Voždovca Aleksandar Filipović i bek niškog Radničkog Nikola Aksentijević.

Da li je Simonović zaista planiran da bude u protokolu za meč protiv Južne Koreje, ili je u pitanju samo trik koji bi trebalo da dovede fudbalera u vezu sa nacionalnim sastavom saznaćemo vrlo brzo, možda već i u toku ponedeljka, dan pred ovaj prijateljski susret.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading